sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Ana Maria - un copil frumos care are nevoie de ajutor


Osca Ana Maria este o fetita in varsta de 2 ani din jud. Dolj. Parintii sai sunt doi tineri minunati, tatal a studiat doi ani Teologia si e dascal iar mama se ocupa de fetita pentru ca din pacate, la numai 2 ani a fost diagnosticata cu o tumora suprarenala, localizata intre rinichi si ficat fara a se sti cauza pentru care a aparut. A fost operata, a inceput tratamentul cu citostatice si peste doua saptamani trebuie sa trimita o analiza la Viena pentru a identifica exact natura tumorii. Daca ea a fost scoasa la operatie o sa mai faca tratament si o sa-si revina, iar daca sunt cauze genetice sansele ei de viata sunt foarte mici.
Problema este ca acesta analiza costa 300 de euro, trebuie sa o faca neaparat pentru ca lucrurile pot evolua rapid in sens negativ, iar parintii nu dispun de aceasta suma intrucat salariul net al tatalui este de 400 de lei si sunt consumati foarte repede pe traiul de zi cu zi. I-am cunoscut personal si le-am promis ca o sa fie bine, in speranta ca voi nu veti trece peste acest apel si veti incerca sa ajutati. M-a impresionat credinta lor si nadejdea pe care o aveau in ajutorul lui Dumnezeu.
Din pacate nu au un cont bancar astfel incat singura solutie este sa luati legatura cu mine si sa va dau un numar de telefon sa vorbiti cu ei. Sper ca zilele acestea sa gasesc un scanner sa postez si dovada medicala a diagnosticului si poze cu fetita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu